Dankjewel!

Voor het downloaden van mijn gratis gids of webinar. Vergeet zeker niet je spam folder te checken als je de email niet snel ziet aankomen. 

Ik ben Anouk, eerst en vooral mama – eentje die heel hard geploeterd heeft toen mijn eerste kindje geboren werd omdat hij echt niet sliep zoals de baby’s die in de meeste boekjes beschreven werden. Ik werkte toen in de farmaceutische industrie, en moest dat even laten liggen omdat ik het zo moeilijk had.

Ik verdiepte me daarom, en ook omdat ik continu advies kreeg dat loodrecht tegenover mijn eigen intuïtie als mama stond, in de wetenschap over baby- en peuterslaap. Dit leidde naar mijn herscholing en mijn activiteit vandaag. Ik ben nu naast bio-ingenieur ook baby-led slaap en welzijn expert, lactatiekundige, postpartum doula en wetenschapper.

Mijn missie is wetenschappelijk onderbouwde informatie te delen over biologisch normale baby- en peuterslaap met ouders en zorgverleners. Zodat jij niet dezelfde twijfels en stress moet ervaren die ik toen kende.

Ik richtte The Nurturing Kind op, om de coach te zijn die ik toen zelf graag had willen tegenkomen.

Nieuw!

Slaapt jouw baby niet zoals in de boekjes? Proficiat, jouw baby is helemaal normaal!  Het is namelijk helemaal niet zo natuurlijk voor een baby om alleen, in een andere kamer, de hele nacht door te slapen. Dat weet je nu waarschijnlijk al als je mijn gratis mini-gids ‘Slapen als een baby downloadde’.

Betekent dit dat je de slapeloze nachten gewoon moet accepteren? Zeker niet, integendeel zelfs. Want juist door deze onrealistische verwachtingen los te laten en mee te veren op het ritme van je kind, kun je een fijne slaapomgeving creëren die zowel jou als je baby ten goede komt.

In dit baanbrekende boek ontmasker ik samen met Hanne Wils, niet alleen enkele hardnekkige mythes over babyslaap, we reiken je ook talloze handvaten aan om de natuurlijke slaap van je kind op een zachte, verbindende manier te ondersteunen.

Een revolutionair boek met een compleet vernieuwende kijk op slaap, dat elke ouder gelezen moet hebben!

Vanaf nu beschikbaar als pre-sale op de webshop.