Webshop

Producten

Cursussen

Gidsen

Webinars

Coaching

Cursussen

Met deze unieke, holistische en revolutionaire cursussen kan jij zelf aan de slag aan de hand van video- en/of audiomateriaal. Je kan je altijd inschrijven, krijgt onmiddellijk toegang en doorloopt de cursus op je eigen tempo. 

Gidsen

De gidsen van The Nurturing Kind zijn gecreëerd om je als ouder te informeren en ondersteunen in de zwangerschaps- en postpartum periode, borstvoedingsperiode en de eerste jaren van je baby’s slaap.

Elke gids wordt geschreven op basis van de meest recente wetenschappelijke onderzoeken & kennis.  Centraal staan de natuurlijke intuïtie & responsiviteit van de ouders, evenals de emotionele en biologische noden van het kind. Je vindt geen enkele vorm van slaaptraining terug in deze gidsen. 

Webinars

Webinars worden periodisch live aangeboden. Een replay is enkele weken beschikbaar voor wie niet live aanwezig kan zijn. 

Verschillende thema’s rond baby & peuter slaap worden aan bod gebracht. 

Schrijf je in op de nieuwsbrief via de homepagina als jij op de hoogte wil blijven van nieuwe of webinars die opnieuw gegeven worden. 

Individuele slaapcoaching

Tijdens individuele begeleidingen wordt er naar jouw verhaal en vragen geluiserd, specifieke informatie gedeeld, handvaten aangereikd, advies gegeven en emoties gevalideerd met het oog op de ondersteuning van de (toeskomstige) ouder in zijn/haar (nieuwe) rol. De informatie, het advies en de handvaten zijn gebaseerd op de recenste wetenschap en kennis in het domein. Het ondersteunen van de ouderlijke intuïtie en de biologische noden van het kind staan centraal in elk gesprek.

Deze begeleidingen worden online gedaan via zoom. Je kan meer informatie vinden door op de gewenste begeleiding te klikken of op het pagina “Aanbod“.